fbpx

Selskabslokaler i hjertet af Sønderborg

Vi har festlokalet til jeres næste arrangement i Sønderborg

Leder I efter de perfekte rammer til jeres næste selskab, behøver I ikke at lede længere. Hos Torve-Hallen vil vi hellere end gerne sætte rammen om jeres selskab eller fest, så det eneste, I skal gøre, er at glæde jer til et skønt arrangement i vores smukke og hyggelige omgivelser. Vi afholder hvert år over 250 selskaber – med andre ord er vi eksperter i det, vi laver. Vi har festlokaler, der kan matche jeres præferencer og behov uanset anledningen, og vi huser gerne både større og mindre selskaber.

Kontakt os for at tage en snak om jeres næste arrangement.

 

Festlokaler i Sønderborg til enhver anledning

Vores vigtigste opgave er at hjælpe jer med at afvikle et arrangement, der lever op til jeres forventninger og fuldender jeres dag. Vi har i alt plads til omkring 150 gæster i Torve-Hallen, og vi har både selskabslokalet til den mindre sammenkomst såvel som til den store fejring.

Har I spørgsmål til vores selskabslokaler, eller ønsker I at blive klogere på de grundlæggende rammer for jeres næste arrangement? Så kan I læse mere i vores selskabsguide, hvor I kan blive klogere på alt fra bestilling og betaling til bordplan og blomster.

 

Selskaber både inde og ude

Skal du afholde et arrangement for maksimalt 50 personer, stiller vi gerne vores deli til rådighed. Her tager du og dit selskab plads i Torve-Hallens charmerende stueetage, hvor vi serverer velsmagende, italiensk inspireret mad af høj kvalitet – tilberedt til perfektion af vores dygtige kokke. Vi har menuer, der matcher enhver anledning og sæson, og I kan spise alt fra brunch til julefrokost hos os. I sommermånederne er der desuden mulighed for at trække udendørs på vores skønne terrasse, hvor vi har plads til op mod 70 spisende gæster.

 

Selskabslokaler i første parket til Sønderborg Havn

Barnedåb, konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag? Uanset anledningen kalder livets store dage på fejring. Hos Torve-Hallen sørger vi for, at jeres dag kan blive fejret med manér. I vores restaurant på første sal kan vi huse større selskaber på mellem 80 og 100 personer, så I kan invitere venner og familie fra nær og fjern til at fejre dagen sammen med jer.

Torve-Hallens unikke placering i første parket til Sønderborg Havn giver jer mulighed for at nyde udsigten over vandet, mens I indtager jeres velsmagende middag. Vi har forskellige menuforslag, som I kan lade jer inspirere af, og ligeledes har vi et udvalg af drikkevarepakker, så I kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til jeres arrangement, uanset om det skal foregå morgen, middag eller aften.

Urban gastronomi i uformelle rammer

Hos Torve-Hallen lægger vi vægt på en hyggelig og uformel stemning, så I kan føle jer hjemme i vores omgivelser. Er du nysgerrig på at vide mere om os? Læs mere om Torve-Hallen her, hvor du også kan se billeder af vores mad og forskellige faciliteter. Er du klar til at booke et unikt selskabslokale i Sønderborg, er du velkommen til at kontakte os.

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

 

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen

Åbningstider

Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00

Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00

Åbningstider for køkkenet

3. oktober til 31. maj
Frokost: 11.30 - 14.30 (sidste ordre kl. 14:30)
Aften: 17.00 - 21.00
(sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

1. juni til 30. september
Frokost: 11.30 - 15.30 (sidste ordre kl. 15.15)
Aften: 17.00 - 21.00 (sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

FØLG OS

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!