fbpx

Julefrokost i Sønderborg - Torve-Hallen 2022

Selskaber fra 10 personer

Der kommer nye menuer i løbet af august på hjemmesiden – men muligt at se gamle menuer fra 2022

Glitrende lys, knitrende pejs og klassisk julemad med et italiensk tvist

På Sønderborgs bedste adresse – i første parket til Sundet med udsigt til Kong Christian d. X Bro – stråler Torve-Hallen i vintermørket med sine hundredvis af julelys, som var det Sønderborgs d’Angleterre. Fra og med 16. november er julestemningen skruet helt i top, og vi byder alle velkommen ind i varmen og hyggen.

Uanset om du besøger os med familien til julehygge, med kæresten til en romantisk julemiddag eller med en flok gode venner til årets julefrokost, kan vi garantere hyggelig julestemning, velsmagende vine, iskolde øl og klassisk julemad med et italiensk tvist.

 

Starte aften med en

Velkomst i Juleteltet på terrassen – som er pyntet op lige som en alpehytte med juletræer og lyskæder

Krus rød Glühwein eller æblepunch u. alkohol 0,2l kr. 65,-

Menu 1

Cecina (Lufttørret ryg af okse) sauce romesco – manchego – saltmandler

– Grillet Striploin af kalv ca. 225g / hokkaido espuma / rosmarin kartofler / rødvinssauce

Grønkålssalat- appelsin-granatæble-valnødder

Pære – Kirsebær – Karamel – Chokolade

Pris per person kr. 490,-

ved min. 2 personer

Menu 2

Ricotta-nødder crepes med ristede svampe og rips i crema di balsamico

– En kvart land AND med en god sauce – braiserede kartofler – hjemmelavet rødkål –

græskar-chutney

Dessert Trilogi

– Tiramisu / Panna Cotta med syltede appelsiner, kardemomme og granatæbler /

Risalamande med kirsebærsauce

Pris per person kr. 430,-

ved min. 2 personer

 

Hold årets julefrokost på Sønderborgs bedste adresse

Så snart Torve-Hallen er pyntet op til jul, bliver restauranten nærmest en turistattraktion i sig selv. Udendørs har vi forvandlet et telt til en hyggelig alpehytte med glitrende lyskæder og et strålende juletræ. Her kan du enten finde dig til rette i de bløde sofaer med pelsede tæpper eller ved bordene med stearinlys og udsigt til Sundet gennem et stort panoramavindue. Du får varmen indefra, når vi serverer dig et glas glühwein eller æblepunch uden alkohol – den perfekte appetitvækker til julemaden i restauranten. Når du træder indenfor, møder du wow-effekten fra de glitrende julelys, den knitrende pejs og det store juletræ, der svæver mellem restaurantens to etager. Julemusikken spiller behageligt i baggrunden, og duften af julemad strømmer fra køkkenet.

Med andre ord: Leder du efter de perfekte rammer til årets julefrokost i Sønderborg, kan du indstille søgningen nu. Uanset om du er til den traditionelle julemiddag med tre retter, eller om du er frisk på at prøve noget anderledes, kan du holde din julefrokost hos Torve-Hallen. Vi sørger for smukke omgivelser og rigelige mængder af julemad, vin, øl og alkoholfrie drikke – du skal blot medbringe det gode selskab.

 

Julefrokost i Sønderjylland: Få maden med hjem

Ønsker du i stedet at holde årets julefrokost i vante og hjemlige rammer, kan du også tage vores formidable julemad med hjem. Består dit selskab af 4 personer eller flere, kan I hente vores juletapas i restauranten og servere dem derhjemme. Vores to julemenuer laver vi også som take-away til selskaber på 10 personer eller flere.

Læs mere om take-away fra Torve-Hallen, eller kontakt os for at bestille maden til årets julefrokost derhjemme.

 

Julemad, der får smagsløgene til at synge med

Vi har to julemenuer med tre retter, og samtidig tilbyder vi også vores populære juletapas. Fælles for vores julemad er, at den er baseret på de traditionsrige danske juleretter krydret med håndplukkede ingredienser fra det italienske køkken.

Begge menuer serveres fra d. 16. november.

 

Julemenu: Klassisk julefrokost med et italiensk tvist

Julen står for døren, og du skal planlægge den årlige julefrokost. Du glæder dig til de traditionsrige juleingredienser som chokolade, appelsin og andebryst − men tænker samtidig, at i år må maden også gerne overraske lidt. Kan du nikke genkendende til det? Så bør du overveje en af Torve-Hallens to julemenuer.

Består dit selskab af 10 personer eller flere, kan I få serveret en komplet julemenu i Torve-Hallens hyggelige restaurant, der emmer af julestemning. Vores kokke og tjenere sørger for mætte maver, velsmagende vin og smuk udsmykning – I skal kun medbringe det gode selskab.

Vores julemenuer holder traditionen med en kold ret, en varm ret og en sød dessert til at runde middagen af med. Begge menuer består af klassisk dansk julemad med et strejf af Italien, som får dine smagsløg til at synge med, når julemusikken spiller. For at få julestemningen helt i top kan du tilvælge velkomstdrinks bestående af glühwein og æblepunch uden alkohol serveret i Torve-Hallens hyggelige alpehytte.

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

 

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen

Åbningstider

Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00

Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00

Åbningstider for køkkenet

3. oktober til 31. maj
Frokost: 11.30 - 14.30 (sidste ordre kl. 14:30)
Aften: 17.00 - 21.00
(sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

1. juni til 30. september
Frokost: 11.30 - 15.30 (sidste ordre kl. 15.15)
Aften: 17.00 - 21.00 (sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

FØLG OS

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!