JuleFrokost

Serveres fra den 15. November 2019

– JuleFrokost menu 2019 –

Kammuslinger marineret og grillet,
i sauce af grønne æbler og grapefrugt

xxx

Mango sorbet

xxx

Osso Buco med svesker i rødvin sauce og parmesan risotto

xxx

“Caprese” italiensk chokoladekage med lun appelsin- / kanelsauce og vaniljeis

Pris pr. person kr. 399,-

Serveres fra den 15. november 2019

– Urban julefrokost buffet –

Parma skinke – Salami Napoli

Ventricina Spice salami – Bresaola carpaccio

Salsiccia Toscana

Nordic salat med varmrøget laks, pluksalat og wasabi dressing

Gratinerede og grillede grøntsager

Skåle med:

Ostefyldte chili, Cerignola oliven, artiskokker, tørrede tomater og sauterede svampe

Kartoflerøsti med tun remoulade og kapers

Fritti Misto Torve-Hallen:

Blæksprutte, kartoffelkroketter, rejer i tempura, indbagte squashblomster og Arrancini

Nizzard salat:

æg, tun, grønne bønner, kikærter, blandet salat, tomat, mozzarella og basilikum pesto.

Skåle med Pesto Genovese og hjemmelavet hummus

Hjemmelavet brødkurv:

Focaccia-rugbrød-fuldkornsbrød og tomat pizzabrød

Hovedret

Hjemmelavede kødboller med Parmesan-sauce

And i appelsinsauce

Kylling i tomatsauce med kapers, oliven og mediterrane krydderurter

Vildsvin gullasch i pebersauce

Torsk i citronsauce, mynte og chili

Trøffellasagne med svampe, béchamel, oksekød og grana padano

Persille kartofler og ”Caponata” (italiensk ratatouille)

Som afslutning –  ”venetiansk bord:”

Ostebræt med italienske og franske oste, dertil hjemmelavet cherrytomat marmelade

 Variationer af desserter – det kunne være fx

Risalamande med kirsebær sauce og butterdej stænger

bagte æbler med kanel og vanilje creme

Tiramisu

 

Pris pr. person kr. 419,-

Serveres fra den 15. november 2019

– Traditionel julefrokost 2019 –

5 x fisk 

Marinerede sild med karrysalat og æg 
Rød julekryddersild med løg
Håndpillede koldvandsrejer med citron og mayo
Graved laks med sennepsdressing 
Paneret fiskefilet med citron og remoulade 

xxx

Krydderfedt, smør og rugbrød, italiensk landbrød

xxx

Kanelstegte æble/timian pølser 
Pandestegte frikadeller 
Grønlangkål – grov sennep – peberrods syltede babyrødbeder 
Honning/ingefær-marineret andebryst – appelsinsauce
Hjemmelavede rødkål / brune kartofler / græskar chutney

xxx

2 oste og dertil serverer vi et udvalg af oliven, soltørrede tomater og brød

xxx

Risalamande i nye klæder, med kirsebærsauce
-hvem få mandelgave?

Pris pr. person kr. 360,-

Serveres fra den 15. november 2019

Velkomst på terrassen – som er pyntet med juletræer og lyskæder
Krus Glühwein eller æblepunch u. alkohol pris pr. person 45,-

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

Julelukket

Fra søndag d. 22/12-2019 til og med fredag d. 03/01-2020.

Vi åbner igen lørdag den 04/01-2020 kl. 11:00

Åbningstider

Søndag til torsdag: 11:00 - 23:00

Fredag og lørdag: 11:00 - 24:00

Køkkenets åbningstider 

01/11 til 31/03, Vinteråbningstider

Mandag til torsdag: 11:30 – 14:30 & 17:00 – 21:00

Fredag til søndag 11:30 – 15:45  &  16:30 - 21:00 (Søndag kl. 20:00)

01/4 til 31/10, Sommeråbningstider

Mandag til søndag kl. 11:30 - 15:45
og 16:30 - 21:00 (søndag til kl. 20:00)

 

FØLG OS