Buffet forslag 2024
Parellada, Xarel-lo og Macabeo
Sprød, tør og aromatisk cava med fin mousse
Med skinke tapenade
Tynde skiver af kalv med tunfisk creme / kapers
Med rukola, pinjekerner, parmesanflager og balsamico glace
Med kartoffelkroketter og Calamari fritti
Med peberrødscreme
Med napolisalami og flødeost
Med wok stegte grøntsager
Fyldt med Karl Johan svampe og trøffelsauce
Med kylling Suprême med tomatsauce, soltørrede tomater, grillede peberfrugt, spinat, hvidløg
Med smør
Tiramisu, chokolademousse og Panna Cotta med frugt
Cava Dominia de Requena 0,75l
Fad 0,4 L
Neusiedlersee, Østrig
Krydret duft med citrusfrugter og grønne æbler. Saftig, spændstig smag med et strejf af eksotiske noter i den cremede eftersmag.
Apulien, Italien - Primitivo
Fyldig, blød og rig med runde tanniner og noter af svesker, blomme, rosmarin og vanilje
A libitum per person
Filtreret vand m. og uden bobler per person
Gælder fra 1.10.2022 – min. 30 personer
Priser på menuerne kan pga. stigning af råvarerpriser ændres med kort varsel
(retterne kan skiftes ud efter årstiden)
(retterne kan skiftes ud efter årstiden)
Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00
Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00
1. september til 30. juni
Frokost:
11.30 - 14.30
(sidste ordre kl. 14:15)
Aften:
17.00 - 21.00
(sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)
1. juli til 31.august
Mandag til søndag: 11.30 - 15.30
(sidste ordre kl. 15.15)
Mandag til torsdag: 11:30 - 15:30 / 17:00 - 21:00
(sidste ordre kl. 15:15 / 20:45)
Fredag / lørdag: 11:30 - 21:00
(sidste ordre kl. 20:45)
Søndag: 11:30 - 15:30 / 17:00 - 20:00
(sidste ordre kl. 15:15 / 19:40)
OBS: Ændringer af køkkenets åbningstider kan forekomme ved større arrangementer i Sønderborg.