Take-away

– Le Pizze tradizionali –

Vælg dej: klassisk – fuldkorn – (glutenfri + 25 kr.)

1 – Margherita 80 kr.

Tomat, mozzarella, oregano, basilikum og olivenolie

2 – Piccante 85 kr.

Tomat, mozzarella, stærk salami, scamorza og oliven

3 – Patate e guanciale 85 kr.

Mozzarella, kartofler, rosmarin, scamorza og guanciale (lufttørret svinekæbe)

4 – Vegetale 85 kr.

Tomat, mozzarella, oregano, kartofler, svampe, syltede løg, rucola, cherrytomater og balsamico glace

5 – Napoli 85 kr.

Tomat, mozzarella, kapers, oliven ansjoser og oregano

6 – Cotto e funghi 85 kr.

Tomat, mozzarella, kogt skinke, svampe og persille-/hvidløgsolie

7 – Formaggi 85 kr.

Mozzarella, scamorza, blåskimmelost, ricotta og parmesan

8 – Maiala 85 kr.

Tomat, mozzarella, skinke, syltede løg, stærk salami, guanciale (lufttørret svinekæbe) og frisk chili

– Børnepizza med horn –

Vælg dej: klassisk – fuldkorn – (glutenfri + 25 kr.)

30 – Pølser og pommes 60 kr.

Tomat, mozzarella, pølser og pommes

31 – Margherita 50 kr.

Tomat, mozzarella og oregano

32 – Cotto 55 kr.

Tomat, mozzarella og kogt skinke

33 – Salame 55 kr.

Tomat, mozzarella og mild salami

34 – Ananas 55 kr.

Tomat, mozzarella, kogt skinke og ananas

Andet til børn

Chicken nuggets med pommes frites – 69 kr

– Burger –

Vælg dej: klassisk – fuldkorn – (glutenfri + 25 kr.)

BURGER – 129 kr

ca. 250 g. – salat / ost / bacon / syltede rødløg / syltede agurker / husets dressing / spirer / pommes frites

DOUBLE BURGER – 149 kr

ca. 500 g. – salat / ost / bacon / syltede rødløg / syltede agurker / husets dressing / spirer / pommes frites

BURGER M. PANERET KYLLINGEBRYST – 129 kr

salat / ost / bacon / syltede rødløg / syltede agurker / husets dressing / spirer / pommes frites

VEGETARBURGER (SOYA) – 129 kr

ca. 190 g. – salat / ost / syltede rødløg / syltede agurker / husets dressing / spirer / pommes frites

– Le Pizze speciali –

Vælg dej: klassisk – fuldkorn – (glutenfri + 25 kr.)

9 – Parma 98 kr.

Tomat, mozzarella, rucola, parmaskinke (lagret 16-20 mdr.), parmesanflager, frisk trøffel og trøffelolie

10 – Calzone 98 kr.

Indbagt: mozzarella, skinke, porcini (Karl Johan svampe).Ved siden af: tomatsauce, salat, cherrytomater, parmesanflager og balsamicoglace

11 – Brooklyn Pizza 98 kr.

Tomat, mozzarella, Antonios kødboller og Grana Padano

12 – Bresaola 98 kr.

Tomat, parmesan, rucola, bresaola, bøffelmozzarella, kapers, pinjekerner og balsamicoglace

13 – Ceasar’s 98 kr.

Mozzarella, kartofler m. Rosmarin, blandet salat, paneret kylling, ceasar’s

14 – Tagliata e Tartufo 98 kr.

Tomat, mozzarella, oksefilet i skiver, syltede rødløg, frisk trøffel og trøffelolie

15 – Torve-Hallen 98 kr.

Mozzarella, pesto genovse, parmaskinke (lagret 16-20 mdr.), rucola, cherrytomater, bøffelmozzarella og olivenolie

16 – Ortolana (Vegetar pizza) 98 kr.

Mozzarella, parmesan, tomat, peberfrugt, squash, aubergine, løg, oregano, basilikum og olivenolie

17 – Serano & Valnødder 98 kr.

Mozzarella, valnøddepesto, scamorza, provolone, seranoskinke (lagret i 12 mdr.) og granatæble

18 – Don Pablo 98 kr.

Mozzarella, blåskimmelost, guanciale (lufttørret svinekæbe), Salsiccia Toscana, hvidløgsspirer og balsamicoglace

19 – Salmone e Asparagi broccoli 98 kr.

Mozzarella, røget laks, citronkaviar, aspargesbroccoli, sesam, wasabi og dild

20 – Farcita 98 kr.

Fyldt kant med mozzarella og ricotta, rucola, parmaskinke (lagret i 14 mdr.) cherry tomater og friske mozzarellakugler

– Tilvalg til din pizza –

Parma / Bresaola / Bøffelmozzarella / Karl Johan svampe / Fisk / Frisk trøffel 25 kr.

– Dessertpizza –

40. PIZZA CHANTILLY – 89 kr

Kanten fyldt med cremebudding og amarena kirsebær / nutella / mascarpone / oreo crumble

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

Åbningstider

Søndag - torsdag:  kl. 11-23
Fredag + lørdag: kl. 11-24

Køkkenet er åbent: kl. 11.30-21.00
(søndag til kl. 20)

 

Julelukket

Fra søndag d. 22.12.2019 til og med fredag d. 03.01.2020. Vi åbner igen lørdag den 04.01.2020 kl. 11.

FØLG OS