Tak for i år – vi ses i 2023

dec. 15, 2022

Året der gik

Året går på hæld, og nu varer det ikke længe, før vi skriver 2023.
Derfor vil jeg, Paul Loichtl, gerne benytte lejligheden til at se tilbage på nogle af de ting, der skete, imens vi stadig skrev 2022.


2022 har været et dejligt og travlt år – både for Torve-Hallen og for Sønderborg. Tour de France, Ringridning og masser af koncerter bragte mennesker og god stemning hertil, og det var en fornøjelse at mærke, hvordan byen summede af liv.

Det var dog også et år fyldt med udfordringer. Blandt andet blev det i år offentliggjort, at Torve-Hallen lukker. Heldigvis er det først i december 2026, så vi har stadig fire kanongode år at se frem til! 😍

Som mange andre restaurationer har energikrisen også ramt os hårdt, og for et par måneder siden var vi nødt til at indføre et energitillæg på 5 % på alle regninger. Jeg – og resten af holdet bag Torve-Hallen – er dybt taknemmelige for, at I alle tog så godt imod tiltaget. Vi fjerner selvfølgelig tillægget igen, så snart vi er på den anden side af vinteren – og energipriserne forhåbentlig genfinder et fornuftigt leje.

Tak for et dejligt år – jeg glæder mig til endnu et.
Paul Loichtl


Mangler du de sidste julegaver?

Ved du ikke, hvad du skal give én af dine kære i julegave? Et gavekort til Torve-Hallen vil med garanti falde i god smag. Du kan købe et gavekort til og med d. 21. december. 🎁

Kontakt os for at købe et gavekort


🎄Åbningstider i julen 🎄

Torve-Hallens sidste åbningsdag i 2022 er onsdag d. 21. december, hvorefter vi går på juleferie. Vi er tilbage fra ferie igen lørdag d. 14. januar, hvor vi åbner kl. 11.

Moules Frites Festival

Fra d. 14. januar til og med d. 28. februar holder vi Moules Frites Festival hos Torve-Hallen. Du kan vælge mellem tre lækre varianter:


Bretagne – den klassiske Moules Frites med dampede blåmuslinger, cider, gulerødder, skalotteløg, purløg og fløde
Marinara 
– en italiensk udgave med dampede blåmuslinger, tomatsauce, løg, hvidløg, persille, timian og basilikum
Bangkok 
– asiatisk inspireret Moules Frites med dampede blåmuslinger, thai karry, kokosmælk, løg, hvidløg, forårsløg og koriander


Alle varianterne koster 169 kr. og serveres med lune pommes frites samt cremet aioli. 😋


Save the date

💘Valentinsdag hos Torve-Hallen 💘
Invitér din elskede på en Valentinsdate tirsdag d. 14. februar. Vi sørger for romantisk stemning og lækker mad – men husk at bestille et bord i god tid, da vi plejer at være fuldt bookede.


På Valentinsdag serverer vi en helt særlig treretters menu for 355 kr.


Book bord


Sønderjyllands Gourmetuge 🍽️

Torve-Hallen deltager selvfølgelig, når landsdelens hoteller, caféer og restauranter byder indenfor i Sønderjyllands kulinariske skatkammer under Sønderjyllands Gourmetuge.
Vi er allerede i fuld gang med at sammensætte en lækker, treretter menu, som vi vil servere under Gourmetugen fra d. 27. februar til og med d. 5. marts.


Menuen koster 295 kr., og du kan se den på vores hjemmeside fra d. 1. februar.


Vind et gavekort på 1.000 kr.

Så er det tid til at trække årets sidste vinder af et gavekort på 1.000 kr., som kan bruges i vores restaurant.


Den heldige vinderen er:

PREBEN

18 Mar, 2024
Kære gæster af Torve-Hallen I marts måned tog Paul Loichtl, ejeren af Torve-Hallen, sig på en skøn tur til Bourgogne med Sigurd Müller Vinhandel A/S for at smage på de fineste vine fra adskillige vingårde i området.  Formålet med rejsen var at finde vine som kunne serveres til gæster af Torve-Hallen.🌟🍇 Burgund er ikke kun kendt for sin betagende skønhed, men også for sine udsøgte vine, der bærer århundreders historie og lidenskab. Under turen havde de den fantastiske mulighed for at dykke ned i vinmarkerne, møde de passionerede vinproducenter og smage på de mest fortryllende dråber. 💫🍷
15 Nov, 2023
Vi kombinerer teknologien med mad og vin 1 februar 2024 kl.18.30 – pris per person kr. 595,- 4 retter menu – 6 vine til den kolde årstid I samarbejde med Mikael Holm fra VinoTheket og Mads Iversen fra BeaMii Den perfekte julegave
31 Mar, 2023
Plantebaseret på menuen Vi udvider, udskifter og justerer hele tiden vores menukort. Denne gang har vi tilføjet to lækre, plantebaserede burgere – Crispy NoChicken og Raw NoBeef. Er du vild med plantebaseret mad, kan du også begynde at glæde dig til april, hvor vores Poke Bulgur Bowle kommer på menuen. Den er 100 % vegansk og 100 % velsmagende – og spiser du kød, har mulighed for at tilkøbe varmrøget laks, tigerrejer eller stegt kylling. Forår hos Torve-Hallen - 🐣Lækker påsketapas Påsken er lige om hjørnet – det samme er udsigterne til at smage vores dejlige påsketapas, som vi serverer fra d. 6/4 til og med d. 10/4. Tapasmenuen tager udgangspunkt i klassiske påskespiser som frisk fisk, æg og sprøde asparges, men vi har naturligvis krydret det hele med et italiensk twist a la Torve-Hallen. Du har mulighed for at bestille påsketapas i restauranten, men vil du slippe let omkring årets påskefrokost, kan du også bestille tapasmenuen som take-away. Bestiller du til minimum 4 personer, søger vi for at anrette det hele på fade, så det er klar til at komme direkte på frokostbordet.
03 Feb, 2023
Valentinsdag er lige om hjørnet og vi byder på en uforglemmelig aften i kærlighedens tegn💘 Der vil blive serveret en tre retters menu som består af: Forret: Stegte kammuslinger Ærte-mynte purre Chorizo salsa Sprøde prosciutto chips Hovedret: Surf & Turf Grillet oksemørbrad Grillet tigerrejer Safran risotto Dessert: Hvid chokolademousse Brownie Hindbær Kr. 499,- per person. Vinmenu kan tilkøbes og vil blive præsenteret ved ankomst til bordet🍇 ⚠️ OBS! Under bookingprocessen skal der noteres i kommentarfeltet at der ønskes valentinsmenu og hvor mange personer i bliver. ⚠️Seneste mulighed for booking er den 13.2.23.
16 Jun, 2021
Vi søger tjenere over 18 år, som kan arbejde sommeren ud og/eller efter
13 Apr, 2021
Har du prøvet vores tapas??
18 Mar, 2021
Meet the team #3
Flere indlæg
Share by: