fbpx

Året der gik

Året går på hæld, og nu varer det ikke længe, før vi skriver 2023.Derfor vil jeg, Paul Loichtl, gerne benytte lejligheden til at se tilbage på nogle af de ting, der skete, imens vi stadig skrev 2022.2022 har været et dejligt og travlt år – både for Torve-Hallen og for Sønderborg. Tour de France, Ringridning og masser af koncerter bragte mennesker og god stemning hertil, og det var en fornøjelse at mærke, hvordan byen summede af liv.Det var dog også et år fyldt med udfordringer. Blandt andet blev det i år offentliggjort, at Torve-Hallen lukker. Heldigvis er det først i december 2026, så vi har stadig fire kanongode år at se frem til! 😍Som mange andre restaurationer har energikrisen også ramt os hårdt, og for et par måneder siden var vi nødt til at indføre et energitillæg på 5 % på alle regninger. Jeg – og resten af holdet bag Torve-Hallen – er dybt taknemmelige for, at I alle tog så godt imod tiltaget. Vi fjerner selvfølgelig tillægget igen, så snart vi er på den anden side af vinteren – og energipriserne forhåbentlig genfinder et fornuftigt leje.Tak for et dejligt år – jeg glæder mig til endnu et.Paul Loichtl

.
.


.
.

Mangler du de sidste julegaver?

Ved du ikke, hvad du skal give én af dine kære i julegave? Et gavekort til Torve-Hallen vil med garanti falde i god smag. Du kan købe et gavekort til og med d. 21. december. 🎁

Kontakt os for at købe et gavekort
.
.


.
.

🎄Åbningstider i julen 🎄

Torve-Hallens sidste åbningsdag i 2022 er onsdag d. 21. december, hvorefter vi går på juleferie. Vi er tilbage fra ferie igen lørdag d. 14. januar, hvor vi åbner kl. 11.
.
.


.
.

Moules Frites Festival

Fra d. 14. januar til og med d. 28. februar holder vi Moules Frites Festival hos Torve-Hallen. Du kan vælge mellem tre lækre varianter:

Bretagne – den klassiske Moules Frites med dampede blåmuslinger, cider, gulerødder, skalotteløg, purløg og fløde
Marinara – en italiensk udgave med dampede blåmuslinger, tomatsauce, løg, hvidløg, persille, timian og basilikum
Bangkok – asiatisk inspireret Moules Frites med dampede blåmuslinger, thai karry, kokosmælk, løg, hvidløg, forårsløg og koriander

Alle varianterne koster 169 kr. og serveres med lune pommes frites samt cremet aioli. 😋.
.
.


.
.

SAVE THE DATE

💘Valentinsdag hos Torve-Hallen 💘
Invitér din elskede på en Valentinsdate tirsdag d. 14. februar. Vi sørger for romantisk stemning og lækker mad – men husk at bestille et bord i god tid, da vi plejer at være fuldt bookede.

På Valentinsdag serverer vi en helt særlig treretters menu for 355 kr.

Book bord

Sønderjyllands Gourmetuge 🍽️

Torve-Hallen deltager selvfølgelig, når landsdelens hoteller, caféer og restauranter byder indenfor i Sønderjyllands kulinariske skatkammer under Sønderjyllands Gourmetuge.
Vi er allerede i fuld gang med at sammensætte en lækker, treretter menu, som vi vil servere under Gourmetugen fra d. 27. februar til og med d. 5. marts.

Menuen koster 295 kr., og du kan se den på vores hjemmeside fra d. 1. februar.
.
.


.
.

Vind et gavekort på 1.000 kr.

Så er det tid til at trække årets sidste vinder af et gavekort på 1.000 kr., som kan bruges i vores restaurant.
Den heldige vinderen er:

PREBEN
.
.

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!