Vi udvider, udskifter og justerer hele tiden vores menukort. Denne gang har vi tilføjet to lækre, plantebaserede burgere – Crispy NoChicken og Raw NoBeef.
Er du vild med plantebaseret mad, kan du også begynde at glæde dig til april, hvor vores Poke Bulgur Bowle kommer på menuen. Den er 100 % vegansk og 100 % velsmagende – og spiser du kød, har mulighed for at tilkøbe varmrøget laks, tigerrejer eller stegt kylling.
Påsken er lige om hjørnet – det samme er udsigterne til at smage vores dejlige påsketapas, som vi serverer fra d. 6/4 til og med d. 10/4. Tapasmenuen tager udgangspunkt i klassiske påskespiser som frisk fisk, æg og sprøde asparges, men vi har naturligvis krydret det hele med et italiensk twist a la Torve-Hallen.
Du har mulighed for at bestille påsketapas i restauranten, men vil du slippe let omkring årets påskefrokost, kan du også bestille tapasmenuen som take-away. Bestiller du til minimum 4 personer, søger vi for at anrette det hele på fade, så det er klar til at komme direkte på frokostbordet.
Vi har udvidet vores champagnekort med tre udsøgte og nøje udvalgte champagner fra små, familieejede gårdsteder
Alle tre champagner kan købes per glas og som flaske. 🥂😋
Invitér din mor på frokost eller aftensmad d. 14. maj for at fejre hende i anledning af morsdag. Vi sammensætter en helt særlig tre-retters menu, som du både kan få i restauranten og som take-away. Husk blot at reservere bord i god tid – vi plejer at være fuldt bookede.
Dagen, hvor studenterhuen kommer på, er en helt særlig dag, der selvfølgelig skal fejres. Hos Torve-Hallen skaber vi rammerne for en hyggelig og velsmagende fejring af den nyudklækkede student.
Husk at booke bord, så snart du ved, hvornår studenten får hue på, så du er sikker på, at der er plads til jer.
… hvor vi holder kulinarisk vandredag. Det bliver en drønhyggelig dag fyldt med lækker mad og kulinariske oplevelser udover det sædvandelig. Vi sender flere informationer om arrangementet i det næste nyhedsbrev – og hen over sommeren kan du læse om den kulinariske vandredag på vores hjemmeside.
Så er det tid til at trække årets sidste vinder af et gavekort på 1.000 kr., som kan bruges i vores restaurant.
Den heldige vinderen er:
ANNETTE
Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00
Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00
1. september til 30. juni
Frokost:
11.30 - 14.30
(sidste ordre kl. 14:15)
Aften:
17.00 - 21.00
(sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)
1. juli til 31.august
Mandag til søndag: 11.30 - 15.30
(sidste ordre kl. 15.15)
Mandag til torsdag: 11:30 - 15:30 / 17:00 - 21:00
(sidste ordre kl. 15:15 / 20:45)
Fredag / lørdag: 11:30 - 21:00
(sidste ordre kl. 20:45)
Søndag: 11:30 - 15:30 / 17:00 - 20:00
(sidste ordre kl. 15:15 / 19:40)
OBS: Ændringer af køkkenets åbningstider kan forekomme ved større arrangementer i Sønderborg.