Nyheder
Torve-Hallens gæster lærte lidt om oste og vine
Onsdag aften havde Torve-Hallen besøg af Lasse fra Sigurd Müller Vinhandel og Jesper Fogh, som er ostemester fra Naturmælks Hinge Mejeri – og formålet var at gøre godt 40 tilmeldte gæster klogere på, hvordan man sætter oste og vine sammen....
Torve-Hallen havde travlt allerede inden restriktionerne helt forsvandt
Hos Restaurant Torve-Hallen ved Alssund er der stor travlhed, og bookingerne strømmer ind fra såvel det faste kundeklientel som turister, større selskaber og forretningsfolk. “Vi har forrygende travlt. Både januar og februar har været nogle travle måneder” fortæller...
Kom og smag på lækre vine og oste d. 23 februar 🍷🧀
Vi elsker at holde arrangementer, hvor vi kan forkæle jer med lækker mad og vin Derfor inviterer vi i samarbejde med Naturmælk og Sigurd Müller Vinhandel til et hyggeligt oste- og vin arrangement d. 23. februar kl. 18.30. I løbet af aftenen får du lov at gå på...
2021 – lidt om året, der snart er gået⏰
Her på tærsklen til det nye år vil jeg, Paul Loichtl, indehaver af Torve-Hallen, gerne benytte lejligheden til at stoppe op, løfte blikket og se tilbage på alle de gode – og knap så gode – ting, 2021 har budt på. Ligesom resten af branchen har vores restaurant også...
Kom til Beaujolais Nouveau-dag – den 18.11.21 i Torve-Hallen
"Le Beaujolais Nouveau est arrive!" – og det skal fejres! Traditionen tro frigives den populære Beaujolais Nouveau 3. torsdag i november. Det er en helt særlig dag i Frankrig og har været det i næsten, hvis ikke mere, end 100 år. Derfor hylder Torve-Hallen årets...
Beaujolais Nouveau
Beaujolais Nouveau "Le Beaujolais Nouveau est arrive!" – og det skal fejres! Der løber tre floder gennem Lyon: Rhône-floden, Saône-floden og Beaujolais-vinen, som kulminerer i en af vinverdens mest opsigtsvækkende traditioner. Den tredje torsdag i november er en helt...
Du möchtest am Culinary Walking Day am 26.9. teilnehmen?
Seit unserer Wiedereröffnung im Frühjahr geht es im Restaurant richtig gut. Wir freuen uns sehr, dass Sie uns unterstützt haben, egal ob Sie auf eine Pizza zum Mitnehmen oder einen gemütlichen Abend im Restaurant waren. Nach einem harten Corona-Jahr war es wunderbar,...
Vil du med til Kulinarisk Vandredag d. 26/9?
Siden vores genåbning i foråret har der været fart på restauranten. Vi er enormt glade for, at I har bakket op om os, uanset om I har været forbi til en take-away-pizza eller en hyggelig aften i restauranten. Ovenpå et hårdt corona-år har det været skønt at opleve liv...
VI SØGER ANSATTE
VI SØGER ANSATTE Vi søger tjenere over 18 år, som kan arbejde sommeren ud og/eller efter. Er du udadvendt og har en masse gåpåmod, er det lige dig vi mangler på Torve-Hallen. Du skal være fleksibel og trives i et travlt arbejdsmiljø. Send ansøgning og cv på mail:...
Guidet svampetur i Nørreskoven & 2-retters svampe-menu hos Torve-Hallen
Guidet svampetur i Nørreskoven Skyd efterårsferien i gang med en unik natur- og smagsoplevelse når LOF Syd og Torve-Hallen inviterer til guidet svampetur i Nørreskoven efterfulgt af 2-retters frokostmenu i restaurant Torve-Hallen, hvor svampene naturligvis spiller...
Modtag gastronomiske oplevelser på mail
Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?
Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk
Telefon: +45 73709999
Åbningstider
Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00
Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00
Åbningstider for køkkenet
November til april
Frokost - køkken er lukket fra 15:30 - 17:00 - sidste ordre kl. 15:15
Aften - køkkenet lukker kl. 21 - sidste ordre kl. 20:45
(søndag kl. 19:40)
Maj til oktober
Frokost - køkken er lukket fra 15:30 - 17:00 - sidste ordre kl. 15:15
Aften - køkkenet lukker kl. 21 - sidste ordre kl. 20:45
(søndag kl. 19:40)
FØLG OS