Hvem elsker ikke pizza? Den luftige og sprøde bund, lækre tomatsauce, alverdens lækre toppings og smeltede ost sender straks tankerne sydpå mod Italiens travle gader og får tænderne til at løbe i vand hos de fleste. Sådan har vi det også her hos Torve-Hallen – vi er vilde med pizza i alle afskygninger.
Netop derfor har vi specialiseret os i pizza, og vi har udviklet et stort pizzamenukort med noget for enhver smag – både klassikerne og de utraditionelle af slagsen. Og feedbacken fra vores kunder er, at du her hos os på havnen i Sønderborg får byens bedste pizza 🍕
Vi laver selv alle vores pizzaer i vores egen stenovn. Ovnen varmes op til 400 grader, som betyder, at pizzaen kun skal bage i ganske kort tid. På den måde bliver pizzabunden sprød, uden at fyldet brænder på.
En god pizzadej er fundamentet for en god pizza, og derfor laver vi vores pizzadej med traditionel, italiensk Caputo-mel fra Napoli – med andre ord af højeste kvalitet. Dejen får lov til at langtidshæve, så glutenstrukturen og den gode smag har tid til at udvikle sig.
Når det kommer til italiensk pizza, er der overordnet to typer – napolitanske og romersk inspirerede pizzaer. Hos Torve-Hallen serverer vi napolitanske pizzaer med en luftig og sprød kant, for sådan kan vi bedst lide dem. Mange pizzeriaer i Sønderborg serverer romersk inspirerede pizzaer, hvor bunden er tynd og sprød – og hvilken du bedst kan lide, er helt op til.
På vores menukort finder du både de helt klassiske pizzaer som margaritha og calzone, som man ofte finder på et italiensk menukort, men vi elsker også at eksperimentere med råvarer og udvikle helt nye pizzaer. Dem får vores kokke frit spil til at udvikle, men vi testsmager og kvalitetssikrer altid pizzaerne, inden de kommer på menuen, så du kan være tryg ved, at du bestiller en velsmagende pizza.
Vil du prøve en anderledes pizza, kan du vælge mellem vores ”Le Pizze speciali” – fx Tagliata e Tartufo med oksefilet, syltede rødløg og frisk trøffel. Hver måned har vi en ny ”månedens pizza” på menukortet, som udover at skifte fra måned til måned også eksperimenterer med smag og råvarer.
Vi glæder os til at forkæle dig med en lækker smagsoplevelse.
Uanset om du er stamkunde hos os i forvejen, eller du blot er på besøg i Sønderborg som turist og leder efter det bedste pizzasted, som byen har at byde på, er du velkommen hos os.
Du kan nyde vores pizzaer i vores restaurant eller som takeaway. Spiser du i restauranten, sørger vi for en hyggelig atmosfære, gode drikkevarer og ikke mindst muligheden for at prøve nogle af de andre retter på menukortet. Du kan fx dele en pizza og en pastaret med din partner, ven eller familiemedlem og på den måde få lov at smage lidt af hvert. Tager du pizzaerne med hjem, anbefaler vi, at du følger de råd, vi har listet herover, for at få den bedste oplevelse.
Ring til os for at booke bord eller bestille din pizza to-go – vi glæder os til at høre fra dig.
Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00
Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00
1. september til 30. juni
Frokost:
11.30 - 14.30
(sidste ordre kl. 14:15)
Aften:
17.00 - 21.00
(sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)
1. juli til 31.august
Mandag til søndag: 11.30 - 15.30
(sidste ordre kl. 15.15)
Mandag til torsdag: 11:30 - 15:30 / 17:00 - 21:00
(sidste ordre kl. 15:15 / 20:45)
Fredag / lørdag: 11:30 - 21:00
(sidste ordre kl. 20:45)
Søndag: 11:30 - 15:30 / 17:00 - 20:00
(sidste ordre kl. 15:15 / 19:40)
OBS: Ændringer af køkkenets åbningstider kan forekomme ved større arrangementer i Sønderborg.