fbpx

Lokaler til barnedåb

Hold barnedåb i Sønderborg hos os

En barnedåb eller en navngivningsfest er én af de første store fejringer i barnets liv, og det er en helt særlig dag for jer som forældre, hvor I blandt venner og familie har mulighed for at sætte jeres lille ny i centrum. Selvom dagens hovedperson er for lille til at kunne huske festen, vil dåben eller navngivningen for altid være en del af jeres barns historie – derfor skal det selvfølgelig markeres med en fest.

Sammen skaber vi rammerne for jeres dåbsfest

Uanset om I skal holde barnedåb, navngivningsfest eller blot skal fejre jeres lille ny, har vi hos Torve-Hallen de helt rigtige rammer til at føre drømmen ud i livet. Vi har:

Lokaler der kan rumme små som store selskaber

En lokation centralt i Sønderborg tæt på byens kirker

Elevator op til første sal

Et køkken der er vant til at servere mad for kulinariske entusiaster såvel som for de kræsne.

Vælger I at leje vores lokaler til barnedåb, vil vi sammen med jer skabe de helt rigtige rammer om fejringen af jeres kære barn.

 

Selskabslokaler hos torve-hallen

Velsmagende menu til barnedåb

De fleste barnedåb og navngivningsfester foregår om formiddagen. Når der holdes barnedåbsfest hos Torve-Hallen, plejer vi derfor at diske op med en lækker og afstemt brunch- eller frokostmenu til lejligheden, hvor der er noget for både børn og voksne.

En barnedåbsmenu kan blandt andet bestå af en tapasbuffet med spanske pølser, salater af årstidens grøntsager og forskelligt syltet frugt og grønt efterfulgt af varme retter som sprøde pizzaer og forskellige pastaretter. Som prikken over i’et afslutter vi med kaffe og kage.

Har I bestemte ønsker til menuen, er vi naturligvis lydhøre over for dem, og vi kan både lave vegetariske og veganske valgmuligheder.

 

Lokaler til barnedåb med smuk udsigt

Torve-Hallen er placeret i hjertet af Sønderborg i første parket til byens skønne havnepromenade. Restauranten er fordel på to etager, hvorfra der er udsigt til Als Sund og Christian X’s bro. Indenfor kan vi tilbyde dig to forskellige lokaler – vores deliområde i stuen og restaurantområdet på første sal. Begge lokaler har store vinduespartier, der vender ud mod havnepromenaden og Als Sund. Vores deliområde egner sig perfekt til de mindre selskaber, mens vores overetage kan rumme op til 80 mennesker.

 

Smukt pyntede lokaler til lejligheden

Lejer I vores lokaler til barnedåb, skal der selvfølgelig pyntes op. Vi står gerne for let pynt i form af lysestager, blomsterdekorationer og lidt bordpynt, men I har også mulighed for selv at stå for pynten – og vi ved af erfaring, at rigtig mange forældre gerne vil sætte deres eget præg på dagen. I er derfor velkomne til at medbringe blomster, balloner eller andre former for pynt, så længe vi bare forventningsafstemmer på forhånd.

 

Hos Torve-Hallen kan meget lade sig gøre

Hos Torve-Hallen er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Har I specifikke ønsker til festens forskellige elementer, vil vi hellere end gerne komme dem i møde så godt vi kan.

 

Læn jer tilbage og nyd den store dag

En barnedåb eller en navngivningsfest er en stor begivenhed, og vælger I at holde den hos Torve-Hallen, har I mulighed for at nyde dagen i fulde drag – vi står nemlig for alt det praktiske, så I har tid til at fokusere på gæsterne og dagens lille hovedperson.

I vores selskabsguide kan I finde information om priser, pynt, lokaler mm., men I er også velkomne til at kontakte os med spørgsmål på info@torve-hallen.dk eller på telefon 73 70 99 99.

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

 

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen

Åbningstider

Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00

Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00

Åbningstider for køkkenet

3. oktober til 31. maj
Frokost: 11.30 - 14.30 (sidste ordre kl. 14:30)
Aften: 17.00 - 21.00
(sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

1. juni til 30. september
Frokost: 11.30 - 15.30 (sidste ordre kl. 15.15)
Aften: 17.00 - 21.00 (sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

FØLG OS

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!