fbpx

Konfirmationslokaler i Sønderborg

Moderne, unikke og festlige lokaler til konfirmation

Konfirmation, borgerlig konfirmation eller nonfirmation – der findes mange forskellige måder at markere det første skridt ind i de voksnes rækker. For mange unge er det også en milepæl, som de har glædet sig til i mange år, og hvilken bedre måde at fejre konfirmanden på, end i et moderne konfirmationslokale placeret i hjertet af Sønderborg?

Restaurant Torve-Hallens moderne og farverige konfirmationslokaler egner sig perfekt til konfirmanden, der ønsker sig en konfirmation i uformelle omgivelser fyldt med fest og farver. Kontakt os i dag for at høre nærmere om jeres muligheder for at leje Torve-Hallens lokaler til konfirmation.

Vi skaber rammerne for konfirmandens store dag

En konfirmationsfest er en stor begivenhed, som mange unge har glædet sig til, lige siden de var børn. Det er en dag, hvor de får lov til at være i centrum og smage på nogle af de ting, voksenlivet har at byde på.

Hos Torve-Hallen ved vi, hvor vigtig festen er for konfirmanden. Derfor er vi utroligt lydhøre overfor den unges ønsker til den store fest. Vælger I at holde konfirmationsfesten hos os, kan I være sikre på, at det bliver en fest fyldt med god stemning, professionel service og mad i særklasse.

 

Selskabslokaler hos torve-hallen

Lækker, flerretters menu

Hos Torve-Hallen har vi stor passion for urban gastronomi, og vores dygtige kokke elsker at eksperimentere med ingredienser og smagssammensætninger. Holder I jeres konfirmationsfest hos os, er I garanteret en velsmagende, flerretters menu, der stimulerer alle sanser.

Vi foreslår, at vi mødes i god tid inden konfirmationen, så vi sammen kan lægge en plan for menuen. Vi sammensætter gerne en konfirmationsmenu til jer baseret på sæsonens bedste råvarer, men vi snakker selvfølgelig altid med konfirmanden om, hvad han eller hun gerne vil have at spise. Har I specifikke ønsker til menuen, kan vi også skræddersy en menu, der passer til alle jeres ønsker.

Ønsker I at starte festen et andet sted – det kunne være uden for kirken eller i et naturskønt område – kan det sagtens arrangeres. Vi møder gerne op med kolde drikkevarer og lidt til den lille sult, inden vi i fællesskab begiver os mod Torve-Hallen for at fortsætte festen.

 

En fest i fede omgivelser

Hos Torve-Hallen har vi de helt perfekte konfirmationslokaler til konfirmanden, der elsker farver, moderne indretning og rustikke møbler. I stuen har vi vores hyggelige deliområde med store vinduespartier, der byder vandkanten indenfor g giver dig fornemmelsen af at sidde helt ude på Sønderborgs hyggelige havnepromenade. Underetagen kan rumme op til 40 mennesker og passer perfekt til mindre selskaber.

På overtagen åbner sig et rum med højt til loftet. Væggene er pyntet med fede vægdekorationer, og de store vinduespartier giver frit udsyn til Als Sund og Kong Christian d. X’s bro. På vores store balkon har I også mulighed for at trække lidt frisk luft med jeres gæster, imens I nyder vejret og den smukke udsigt. Med plads til 80 mennesker er overetagen perfekt til en konfirmationsfest med mange gæster.

 

Sæt jeres eget præg på festen

Vi står naturligvis gerne for pynt, blomster og andre dekorationer. Vi ved dog af erfaring, at mange konfirmandfamilier har et ønske om selv at bidrage til denne del. Derfor er I velkomne til at byde ind med dekorationer og pynt, hvis I ønsker således.

 

Glæd jer til en uforglemmelig dag

Hos Torve-Hallen gør vi ikke noget halvt, og holder I jeres konfirmationsfest i vores konfirmationslokaler, er I garanteret en uforglemmelig fest. Vi står for alt det praktiske, så I kan være til stede til festen og fokusere på konfirmanden og gæsterne.

Har I spørgsmål til alt fra pris til mad og pynt, kan I finde flere informationer i vores selskabsguide. I er også velkomne til at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe!

 

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

 

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen

Åbningstider

Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00

Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00

Åbningstider for køkkenet

3. oktober til 31. maj
Frokost: 11.30 - 14.30 (sidste ordre kl. 14:30)
Aften: 17.00 - 21.00
(sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

1. juni til 30. september
Frokost: 11.30 - 15.30 (sidste ordre kl. 15.15)
Aften: 17.00 - 21.00 (sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

FØLG OS

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!