fbpx

GDPR

Om nyhedsbreve

Torve-hallens betingelser for udsendelse af nyhedsbreve

Tak for din interesse for vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig, accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os:

Paul Loichtl, Torve-hallen
Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

indeholdende nyheder om vin, events og kampagner i vores restauranter.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på det ”unsubscribe”-link, der medfølger hvert nyhedsbrev.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når man tilmelder nyhedsbrevet afgiver man e-mailadresse, navn, by og evt. postnummer.

Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Vi ønsker med vores nyhedsbrev at skabe interesse om vores virksomhed.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os.

Videregivelse

Vi deler ikke dine oplysninger med 3. mand, men dine oplysningerne lagres i MailChimp-systemet, så vi kan sende dig nyhedsbreve.

Overførsel af oplysninger til 3. lande 

Dine oplysninger overføres til følgende land, som ikke er beliggende i EU / EØS, idet vi / vores databehandler, anvender en server placeret i dette land: USA

Vi kan dog oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, der er en aftale mellem EU og USA, som fastsætter et stærkt sæt af databeskyttelsesregler og sikkerhedsforanstaltninger.

Det faktum, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, giver derfor et gyldigt overførselsgrundlag for at overføre personoplysninger sikkert til MailChimp.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

 

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

Åbningstider

Søndag til onsdag 11:00 - 23:00 fredag og lørdag 11:00 - 24:00

Køkkents åbningstider

Mandag til søndag 11:00 - 15:30 og 17:00-21:00 (søndag til 20:00)

 

FØLG OS

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!