fbpx

Bryllupslokaler i Sønderjylland

Smukke, moderne og indbydende bryllupslokaler i Sønderborg

Det er så yndigt at følges ad – men endnu yndigere er det, når brylluppet fejres med et brag af en fest. Hos Torve-Hallen har vi den helt rigtige lokation, de helt rigtige lokaler og det helt rigtige køkken til at danne rammen om jeres livs fest.

Vores moderne restaurant ligger i hjertet af Sønderborg med udsigt til Als Sund og det smukke havneområde. Restaurantens store glaspartier byder vandkanten indendørs, så man får fornemmelsen af at sidde langs havnepromenaden. På førstesalen inviterer den store balkon til solrige stunder med jeres gæster, hvor I sammen kan nyde dagen og den smukke udsigt.

Hold jeres bryllup i Sønderjylland på restaurant Torve-Hallen

Et bryllup er én af livets helt store mærkedage, og hos Torve-Hallen er vi glade for, at vi, med vores attraktive bryllupslokaler i Sønderjylland, kan skabe rammerne om den. Vi brænder for den gode stemning og store gastronomiske oplevelser. Vælger I at holde I jeres bryllup hos os, kan I derfor være sikre på, at vi gør os umage med alt, hvad vi gør.

 

Selskabslokaler hos torve-hallen

Velsmagende gourmetmad

Hos Torve-Hallen har vi en stor passion for moderne gastronomi med udspring i det italienske køkken. Vores dygtige kokke eksperimenterer med smagssammensætninger og ingredienser, så vi til enhver tid kan tilbyde jer en appetitvækkende, spændende og velsmagende menu.

På trods af vores italienske islæt elsker vi også det danske køkken. Drømmer I om traditionelle bryllupsklassikere, laver vi dem hellere end gerne.

Ønsker I at holde jeres bryllup i Sønderjylland på restaurant Torve-Hallen, tilbyder vi at sammensætte en helaftensmenu baseret på sæsonens bedste råvarer, som tilfredsstiller sult og sanser. Har I ønsker til menuen, kan vi sammen tilrettelægge den, så den passer til jeres smag. Vi foreslår under alle omstændigheder, at vi mødes nogle måneder i forvejen, så vi sammen kan fastlægge de grundlæggende rammer for jeres bryllupsfest.

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre drikkevarer

Til god mad hører gode vine. Vores lækre vinkort er stort og indeholder noget for enhver smag. Er I på udkig efter en vinoplevelse i særklasse, kan vi tilbyde jer udsøgte flasker fra vores eksklusive samling i vinkælderen.Vi tilbyder naturligvis alle former for drikkevarer, så alle – både børn som voksne – kan være med. På vores drikkevarekort finder I alt lige fra cider, fadøl og lækre specialøl til alkoholfri øl, saft, juice og sodavand.

 

Lad os skabe rammerne for jeres store dag

Når menuen og drikkevarerne er på plads, er næste skridt at få styr på omgivelserne og pynten. I vores rummelige restaurant har vi plads til 80 mennesker, men er jeres selskab mindre, står vores hyggelige deliområde også til rådighed. Vi har forskellige muligheder for pynt, bordplaner og blomster, som I kan læse nærmere om i vores selskabsguide.

 

Overnat på Sønderborgs fineste hoteller

Torve-Hallen er først og fremmest en restaurant, og derfor kan vi desværre ikke tilbyde overnatning på stedet. I skal dog ikke snydes for muligheden for at feste natten lang, når I holder bryllup i Sønderjylland. Bryllupslokalerne er placeret i hjertet af Sønderborg med nogle af byens fineste hoteller lige rundt om hjørnet. Dem har vi indgået aftaler med, så I har mulighed for at tilvælge overnatning for jeres gæster til en yderst fordelagtig pris

 

Hvornår skal festen starte?

Et bryllup strækker sig langt ud på aftenen, og som oftest begynder det allerede til vielsen midt på dagen. Hvis I ønsker det, kan vi stå klar udenfor vielsesstedet og tage imod jer med bobler, drikkevarer og lækker finger food, inden I begiver jer hen mod restauranten, hvor I vil blive mødt af velkomstdrinks og lækkerier til at stille den lille sult.

Drømmer I om at starte receptionen i naturskønne omgivelser, er det intet problem – vi aftaler blot tid og sted, og så står vi for resten. Når I dukker op med jeres bryllupsentourage i skoven, ved vandkanten eller et helt tredje sted, har vi disket op med appetitvækkende appetizers og noget godt til ganen.

Hos Torve-Hallen kan meget lade sig gøre, og vi er lydhøre over for jeres ønsker. Kontakt os i dag, så vi kan få en snak om, hvordan vi gør jeres bryllup i Sønderjylland uforglemmeligt.

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

 

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen

Åbningstider

Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00

Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00

Åbningstider for køkkenet

3. oktober til 31. maj
Frokost: 11.30 - 14.30 (sidste ordre kl. 14:30)
Aften: 17.00 - 21.00
(sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

1. juni til 30. september
Frokost: 11.30 - 15.30 (sidste ordre kl. 15.15)
Aften: 17.00 - 21.00 (sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)

FØLG OS

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!