fbpx

Menuforslag til fest

– Velkomst & fingerfood –

HUGO – med eller uden alkohol

Caprese spyd – tomat & mozzarella

Arrancini – bagte riskugler enten med grønt

Á 1 stk. per p.

– Menu –

Forret

Scampi Provencale med citronolie, hvidløg, chili, rosmarin og grillet ciabattabrød

Hovedret

Langtidsstegt kalvecuvette med svampesauce

Polenta & ovnstegte rodfrugter

Det sunde – salatbar

Pluksalater – rucola – feta – cherrytomater – majs – ærter – broccoli – cous cous salat – bacon –
græskar/solsikkekerner – ærtespirer – tørrede frugt – vindruer – melon

Vælg 2 af dressinger:

Hvidløg – Blue cheese – Vinaigrette mango/chili – Sennepsdressing

Dessert

Brombær special isdessert

Pris:

Pris per person 365 kr.

Børn under 12 år 1/2 pris

Tilkøb salatbar 65 kr. 

– Natmad –

Taps buffet – tag selv

Pris:

Pris per person 100 kr.

Børn under 12 år 1/2 pris

Information:

Ca. kl. 16

HUGO – med eller uden alkohol   38 kr.

Fingerfood   35 kr.

 

Vin: 

Hvid – 2017 Haut Flaussac   0,75L   245 kr. 

Rød – 2018 Babera D’Asti   0,75L   245 kr.

Husets øl – San Miguel / Svaneke – stor  0,4L  50 kr.

Digestiv efter dessert:

Cognac og Baileys  3 cl.   45 kr.

Kaffe / te – Have A Coffee husets bland   p.p   45 kr.
Småkager & hjemmebagt Canducci (Antonio)

 

Praktiske oplysninger:

Lys – dekoration – blomster – borddug skal aftales

Vi præsenterer menuen

 

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

Åbningstider

Søndag til torsdag: 11:00 - 23:00

Fredag og lørdag: 11:00 - 24:00

Søndag lukket: 15., 22. og 29. marts 2020

Køkkenets åbningstider 

Åbningstider indtil d. 05.04.2020:

Mandag til lørdag fra kl.11.30 - 14.30 og 17:00 - 21:00

01/4 til 31/10, Sommeråbningstider

Mandag til søndag kl. 11:30 - 15:45
og 16:30 - 21:00 (søndag til kl. 20:00)

 

FØLG OS