Menuforslag til fest
Gælder fra 1.10.2022 - det er muligt at mixe blandt menuerne– Menu 1 –
kr. 440,-
Vitello Tonnato
Tagliatta di Manzo – grillet oksbavette ca. 200g med rucola, cherrytomater,
Grana Padano, balsamico glace
Jordbær / rabarber tærte med sorbet fra Kastbjerg Gourmet is
– Menu 2-
kr. 410,-
Cecina (Lufttørret ryg af okse) sauce romesco – manchego – saltmandler
Tranche af teryiake marinerede laks, stegte wok grøntsager, knuste nye kartofler med forårsløg
Italiensk chokoladekage med vaniljeis fra Kastbjerg gourmet is
– Menu 3-
kr. 380,-
Torve-Hallen tapas anretning (anrettes som delemad)
Risotto “Pescadora” med fisk og skaldyr
Fyldte italienske profiterol med is og frisk frugt
Priser på menuerne kan pga stigning af råvarer priser ændres med kort varsel
– Tapas menu speciale 2023 – Delemad –
Serveres på træplanker på bord
Pris per person kr. 230,-
Ruller af COTTO -kogt skinke med svampeomelet
Napoli salami
Salsiccia Toscana pølse
Prosciutto crudo og melon
Caprese salat med tomater, mozzarella og pesto
Ascapece squash marineret i balsamico og mynteolie
Salat med hvide bønner, tun og rødløg
Stegte Blæksprutteringe
Kartoffelkroketter
blandede syltede grøntsager
Pesto og hummus
hjemmebagt focaccia og brød
Pasta med Geneovese pesto, bøffel mozzarella og Grana Padano
Maden er klar på bord når gæsterne ankommer (dog ikke pasta)
Priser på menuerne kan pga stigning af råvarer priser ændres med kort varsel
Modtag gastronomiske oplevelser på mail
Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?
Åbningstider
Søndag - torsdag
kl. 11:00 - 23:00
Fredag og lørdag
kl. 11:00 - 24:00
Åbningstider for køkkenet
3. oktober til 31. maj
Frokost: 11.30 - 14.30 (sidste ordre kl. 14:30)
Aften: 17.00 - 21.00 (sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)
1. juni til 30. september
Frokost: 11.30 - 15.30 (sidste ordre kl. 15.15)
Aften: 17.00 - 21.00 (sidste ordre kl. 20.45 - søndag kl. 19.45)
FØLG OS