fbpx

Menuforslag 2-rettersmenu

– Hovedret –

OBS: Er anrettet på fad – som delemad

Langtidsstegt kalvecuvette på Caponata (ital. ratatouille) og pebersauce

Garganelli pasta med varmrøget laks

Risotto med svampe og Grana Padano

– Dessert –

Italiensk chokoladekage
vaniljeis
hindbær coulis

Pris per person 285 kr.

Vi tager hensyn til vegetarer, vegangerer og allergikerer

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Modtag gastronomiske oplevelser på mail

Hvem er vi?

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk

Telefon: +45 73709999

Åbningstider

Søndag til torsdag: 11:00 - 23:00

Fredag og lørdag: 11:00 - 24:00

Søndag lukket: 15., 22. og 29. marts 2020

Køkkenets åbningstider 

Åbningstider indtil d. 05.04.2020:

Mandag til lørdag fra kl.11.30 - 14.30 og 17:00 - 21:00

01/4 til 31/10, Sommeråbningstider

Mandag til søndag kl. 11:30 - 15:45
og 16:30 - 21:00 (søndag til kl. 20:00)

 

FØLG OS