fbpx

Meet the team #3

Hvis du allerede har besøgt Torve-Hallen, har du uden tvivl mødt Mohamed Adel.

Mohamed er en rigtig humør spreder! Han er en mand der bruger sin fritid på at træne og så kan han uden problemer spise vores Cote de Boeuf som er beregnet til 2 personer, ene mand. 💪

Mohamed er en person man ikke bare sådan glemmer! Han er altid glad, smilende og er meget udadvendt. Han er altid klar på at give jer den helt perfekte oplevelse i vores restaurant.

Mohamed er 34 år gammel, stammer oprindeligt fra Egypten og så arbejder han hos os som tjener. Hvilket vi er meget glade for han gør!

Mohammed er lykkeligt gift, (sorry girls) med den smukke Trine. For at gøre en lang historie kort, mødte han trine i Egypten da hun var på ferie, faldt pladask for hende og rejste med hende til Danmark. De har nu sammen deres skønne søn på 15 mdr. 👨‍👩‍👦

Da han boede i Egypten, havde han en lederstilling for en natklub der ligger i hjertet af det skønne ferieparadis, Sharm el-Sheikh. Så hvis i skal have gang i festen, er Mohamed manden for dette! 🥳

I det skønne og utroligt smukke Egypten har Mohamed også været med til at arrangere events og udflugter til de egyptiske seværdigheder. Så skulle du interessere dig for den egyptisk kultur, kan du altid regne med Mohammed vil tage dig med på en eventyrlig rejse.

Det er ikke kun Egyptisk historie Mohammed kender til. Han interesere sig meget for andre kulturer og sprog. hvilket er meget ivrig for at lære mere om!

Så om du kun taler arabisk, italiensk, russisk, engelsk eller dansk, så er Mohamed klar til en lille sludder om vind og vejr! ☀️

Vil du vide mere om Mohamed, så kom forbi denne weekenden hvor han vil stå klar til at udlevere din takeaway fra torsdag til lørdag fra kl 17 til 20!

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!