fbpx

Meet the team #2

Har du mødt Michela Peruzzo (mikki)

Michela er født og opvokset i det smukke Amarone land, Veneto. Veneto som ikke kun er kendt for de fantastiske vine, men som også er området hvor Tiramisuen stammer fra 🍷☕️

Vi har meget at takke dette fantastiske område for.
ikke kun Vinen og madkulturen, men det er også et populært ferie sted for os danskere. Derudover, har det bragt os den skønne, Michela.

Michela starteder hos os på Torve-Hallen den. 1 juni i 2019.
Hun er en passioneret og engageret ung pige, som er fuldt af lidenskab som gør at hun nu i en alder af kun 22 år, er vores souschef i køkkenet 👩‍🍳 vi er SÅ stolte af hende!

Michela brænder for at lave mad! Der er specielt en ingrediens der står hendes hjerte meget nær, som selvfølgelig er det italienske guld, TRØFLEN. Med trøflen behøver man ikke noget kød, da den er så rig på smag og volumen.
Michelas livret består mere eller mindre af 3 råvarer: pasta, parmesan og trøflen. så bliver det vidst ikke mere italiensk, var? 😜 🇮🇹🇮🇹

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!