fbpx

Siden vores genåbning i foråret har der været fart på restauranten. Vi er enormt glade for, at I har bakket op om os, uanset om I har været forbi til en take-away-pizza eller en hyggelig aften i restauranten. Ovenpå et hårdt corona-år har det været skønt at opleve liv og glade dage igen.
Derudover har vi et helt særligt event i ærmet til jer:

Derfor skal du deltage i Kulinarisk Vandredag

Kulinarisk Vandredag er tilbage igen i år, og datoen bliver d. 26/9 2021. Glæd dig til at smage på lokale råvarer, tale med passionerede madnørder og nyde den smukke natur omkring Kær Vestermark. Kulinarisk Vandredag er til for, at du kan lade din indre livsnyder få frit løb, når du skal tilbringe en hel dag i gastronomiens og naturens tegn.

Turen er på lidt over 10 kilometer, og du kommer rundt til 5 forskellige poster. Den sidste foregår i vores restaurant, hvor der venter dig en lækker middag. Kom alene eller med din partner, venner eller familie.

Se programmet  her (der kan forekomme ændringer)

Sådan tilmelder du dig:

  • Send en mail til info@torve-hallen.dk med dine kontaktoplysninger, ønsket starttidspunkt* og antal deltagere
  • Overfør 465 kr./€ 66,50 / person til 7561-1014608
  • Du modtager en bekræftelse på din tilmelding herefter**

* Starttiderne er hver halve time mellem 9.30 og 13.
** Bemærk, at tilmeldingen først er gyldig, når du har sendt en mail med ovenstående oplysninger og betalt for arrangementet.

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!