“Le Beaujolais Nouveau est arrive!” – og det skal fejres!
Traditionen tro frigives den populære Beaujolais Nouveau 3. torsdag i november. Det er en helt særlig dag i Frankrig og har været det i næsten, hvis ikke mere, end 100 år.
Derfor hylder Torve-Hallen årets høst, med frigivelsen af den helt unge Beaujolais Nouveau-vin med en lækker fransk 3-retters menu, samt en ½ flaske Beaujolais Nouveau per person.
MENU
Ristede kastanjer
Forret
Carpaccio af røget andebryst / brød chips / appelsin balsamico glace / sprøde græskar & squash
Hovedret
Coq au vin med kartoffel pure
Dessert
2 franske oste
PRIS
398 kr.
inkl. ½ flaske Beaujolais Nouveau
Menuen serveres fra den 18 – 25.11.21 fra kl.17 til 21
Smagen af frugt
Beaujolais er lavet på Gamay-druen og skabt til umiddelbar nydelse. Vinen bliver tappet allerede omkring seks-otte uger efter høsten og produceret efter maceration carbonique-metoden, hvor druerne gærer hele. Dette giver en meget frugtrig og frisk rødvin med meget lidt tannin og duftnoter af banan og røde bær. Vinen serveres let afkølet ved omkring 13 grader.