fbpx

Torve-Hallen inviterer dig ind i varmen

Imens bladene skifter farve fra grøn til orange, og efterårsblæsten rusker udenfor, står vi hos Torve-Hallen klar til at invitere dig på masser af lækre og lune retter.Vi glæder os som altid til at byde dig velkommen i varmen i vores hyggelige restaurant. Vil du hellere hygge derhjemme, har vi også åbent for take-away alle ugens dage.

Bestil bord / Bestil take away
.
.


.
.

😍Vi glæder os til fire år med vores skønne gæster😍

Som du måske har læst i de lokale aviser, er den bygning, hvor restauranten holder til, blevet solgt. Derfor skal Torve-Hallen lukke.Heldigvis bliver vi her lidt endnu – faktisk helt indtil nytåret 2026/2027. Vi har stadig fire kanongode år tilbage, og vi glæder os til at byde dig velkommen i restauranten.Vi holder åbent for take-away, bordbestilling og selskaber lige indtil den dag, vi lukker. 😉
.
.


.
.

5 % energitillæg på alle regninger

Ligesom så mange andre, kan vi hos Torve-Hallen også mærke energikrisen. Vores elregning er steget med over 100.000 kr., og vi forventer endnu større stigninger, når vi i de kommende måneder begynder at tænde for varmen. Derfor er vi desværre nødt til at pålægge alle regninger et energitillæg på 5 %.Hos Torve-Hallen er vi utrolig kede af hele situationen, og vi fjerner selvfølgelig tillægget, så snart energipriserne genfinder er et fornuftigt leje!
.
.


.
.

Nu er det (snart) jul igen 🎄

Nogle vil måske mene, at det er lidt tidligt, men hos Torve-Hallen synes vi, at det er rettidig omhu. Det varer nemlig ikke længe, før vi begynder at gøre klar til jul her i restauranten.Lørdag d. 12. november tager vi hul på julen med en smukt pyntet restaurant. Traditionen tro udsmykker vi Torve-Hallen med glitrende julelys, levende lys og et juletræ. 🕯️ ✨Du kan også opleve vores hyggelige alpehytte, hvor du har mulighed for at slå dig ned i de bløde sofaer og nyde et glas varmt Glühwein eller alkoholfri æblepunch, inden den står på flere julelækkerier i restauranten.
.
.


.
.

Glæd dig til vores lækre julemenu 😋

Lørdag d. 12. november er også dagen, hvor vi begynder at servere vores lækre julemenuer i restauranten og som take-away. Menuerne byder blandt andet på danske juleklassikere som stegt and, hjemmelavet rødkål og risalamande samt lækre italienske serveringer som jule pizza. Vi tilbyder én julebuffet, én juletapas og to forskellige julemenuer.Skal du holde julefrokost? Så er det oplagt at bestille én af vores menuer. Vi leverer det selvfølgelig ud af huset, men du har også mulighed for at holde julefrokosten i vores hyggelige selskabslokaler. Julefrokost hos Torve-Hallen
.
.


.
.

❄️ Vores åbningstider i julen ❄️

Onsdag d. 21. december er vores sidste åbningsdag i 2022, hvorefter vi går på juleferie. Vi vender dog stærkt tilbage i starten af det nye år – nærmere bestemtlørdag, d. 14. januar kl. 11.
.
.


.
.

Vind et gavekort på 1.000 kr.

For anden gang i år har vi trukket en vinder af vores konkurrence! Præmien er et gavekort på 1.000 kr., som kan bruges i vores restaurant og til vores selskabsmenuer.Den anden vinder i 2022 er:Gerda

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!