fbpx

Her på tærsklen til det nye år vil jeg, Paul Loichtl, indehaver af Torve-Hallen, gerne benytte lejligheden til at stoppe op, løfte blikket og se tilbage på alle de gode – og knap så gode – ting, 2021 har budt på.

Ligesom resten af branchen har vores restaurant også været ramt af Corona-restriktioner og den nationale nedlukning. Vi var lukket ned i fire lange måneder, indtil vi d. 21. april igen kunne slå dørene op til vores restaurant og lade en frisk brise af positivitet og opløftende forårsstemning strømme ind i restauranten – heldigvis med den samme medarbejderstab som før nedlukningen.

Vi har haft rygende travlt både i foråret, sommeren og efteråret, og det skyldes ene og alene jer – vores mange glade gæster lokalt fra Sønderborg og turister fra de øvrige dele af Danmark og resten af verden.

Det har været fantastisk at mærke den store opblomstring, som Sønderborg har oplevet ikke kun i år, men set over en bred kam de seneste par år. Store arrangementer, nysgerrige turister og et voksende handelsliv har prydet gaderne og sparket liv i vores by. Vi glæder os til 2022 med endnu flere spændende events – bl.a. når Tour De France lægger vejen forbi Sønderborg.

Jeg ønsker jer en glædelig jul 🎄 Et godt nytår🎉 De bedste hilsner 🙋‍♂️
Paul Loichtl

Tilmeld dig og vind!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder 3 gange i året!

Når du trykker "Tilmeld", siger du samtidig ja til at modtage mails fra os med nyheder. Du bekræfter desuden at have læst og accepteret: vores betingelser for nyhedsbreve.

You have Successfully Subscribed!