Gælder i november & december

 

 

JULEMENU – 489 kr

Minimum 2 pers., bestilling nødvendig

 

Forretter i fire årstider – Pate, grillet kammuslinger, grillede kæmpe rejer, melon med røget skinke, Gorgonzola

 

Risotto med Citrus og Ingefær

 

Oksemørbrad fra grill med barolo sauce, svampe og figner på polenta

 

Taleggio & glaseret pære marsala

 

 

STANDARD BUFFET – 369 kr

Kun for store selskaber, bestil i god tid

 

Parme skinke med rucola & parmesanflager

 

Bresaola carpaccio med pinjekerner, kapers, rucola, parmesanflager & balsamico

 

Røget laks carpaccio med kapers, mayonnaise & rucola pesto.

 

Nizzard salat (kål, grønne bønner, tomat, rucola, æg & tun med pesto genovese)

 

Oksekødboller med tomatsauce & basilikum

 

Pasta med bechamel, kogt skinke, ærter & mozzarella med revet parmesanost

 

Ris med kødsauce, mozzarella, revet parmesanost & basilikum

 

SEA FOOD SALAD

 

Indbagt Risotto Kugle

 

Grillede kæmpe rejer

 

Torsk i tomatsauce med oliven & kapers

 

Paneret & stegt blæksprutte

 

Panerede & stegte rejer

 

PIZZA FESTIVAL

 

HOVEDRET

 

Grillet oksekød, serveret skåret & krydret med rucola, cherry tomater, trøffel sauce & parmesan flager

 

Kyllingegryderet med bacon & taleggio sauce

 

RISTEDE GRØNTSAGER

 

Aubergine, squash & peberfrugter.

 

Dagens kartofler & stegt spidskål med hvidløgsolie

 

HJEMMEBAGT

 

Rugbrød, hvidt brød, rosmarinfocaccia & focaccia med oliven

 

DESSERT

 

Tiramisu eller chokolademoussekage & udvalg af oste

 

 

LUKSUS BUFFET – 489 kr

Kun for store selskaber, bestil i god tid

 

Parme skinke med rucola & parmesanflager

 

Bresaola carpaccio med pinjekerner, kapers, rucola, parmesanflager & balsamico

 

Røget laks carpaccio med kapers, mayonnaise & rucola pesto.

 

Nizzard salat (kål, grønne bønner, tomat, rucola, æg & tun med pesto genovese)

 

Oksekødboller med tomatsauce & basilikum

 

Pasta med bechamel, kogt skinke, ærter & mozzarella med revet parmesanost

 

Pasta med tomatsauce, mozzarella & basilikum

 

Ris med kødsauce, mozzarella, revet parmesanost & basilikum

 

Ris med trøffelsauce, mozzarella & revet parmesanost

 

SEA FOOD SALAD

 

Indbagt Risotto Kugle

 

Grillede Kæmpe Rejer

 

Torsk i tomatsauce med oliven & kapers

 

Paneret & stegt blæksprutte

 

Panerede & stegte rejer

 

PIZZA FESTIVAL

 

HOVEDRET

 

Grillet oksekød, serveret skåret & krydret med rucola, cherry tomater, trøffel sauce & parmesan flager

 

Kyllingegryderet med bacon & taleggio sauce

 

Gris i svampesauce

 

RISTEDE GRØNTSAGER

 

Aubergine, squash & peberfrugter.

 

Dagens kartofler & stegt spidskål med hvidløgsolie

 

HJEMMEBAGT

 

Rugbrød, hvidt brød, rosmarinfocaccia & focaccia med oliven

 

DESSERT

 

Kage, frugt & udvalg af oste

 

TORVE-HALLEN

Nørre Havnegade 28  ·  6400 Sønderborg  ·  info@torve-hallen.dk

Sønderborgs rustikke spisested der blandt andet serverer pizza og andre italienske retter.
Sønderborgs rustikke spisested der blandt andet serverer pizza og andre italienske retter.
Sønderborgs rustikke spisested der blandt andet serverer pizza og andre italienske retter.